Hallo! Ik ben Ingrid Prikken, een enthousiaste en maatschappelijk betrokken consultant met vijftien jaar ervaring in de publieke sector op het gebied van procesbegeleiding, programma- en projectmanagement, kwalitatief onderzoek en training.

Mijn expertise omvat het ontwikkelen, managen en begeleiden van innovatieve participatieprocessen. Met toegesneden methoden betrek ik bewoners, ondernemers, patiënten en andere stakeholders bij beleidsvorming. Ook adviseer en begeleid ik ondernemende ambtenaren en bestuurders in hun samenwerking met bewoners(initiatieven). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Sinds november 2015 ben ik gevestigd in Groningen, de stad waar ik met veel plezier de studie Sociale Geografie heb gevolgd en voltooid. In deze bruisende omgeving ben ik nu betrokken bij uitdagende projecten op het gebied van lokale democratische vernieuwing, gezond wonen, gebiedsgericht werken en overheidsparticipatie. Kijk voor inspiratie op mijn blog.

Hiervoor werkte ik zeven jaar in het Verenigd Koninkrijk. Als senior consultant voerde ik voor ministeries, gemeenten en maatschappelijke organisaties tal van participatie-, advies- en onderzoeksprojecten uit op het gebied van gezondheidszorg, het sociaal domein, gemeentelijke diensten, energietransitie en duurzaamheid, daarbij gebruikmakend van een breed scala aan digitale en face-to-face methoden. Meer informatie over mijn ervaring vind je hier.

Ingrid Prikken