Hallo! Ik ben Ingrid Prikken, een enthousiaste en maatschappelijk betrokken consultant met ruim tien jaar ervaring in de publieke sector op het gebied van procesbegeleiding, projectmanagement, kwalitatief onderzoek, evaluatie en training.

Mijn expertise omvat het ontwikkelen, managen en begeleiden van innovatieve participatieprocessen. Met toegesneden methoden betrek ik burgers, bewoners, ondernemers, patiënten en consumenten bij beleidsvorming. Ook adviseer en begeleid ik ondernemende ambtenaren en bestuurders in hun samenwerking met burgerinitiatieven en actieve bewoners. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Sinds november 2015 ben ik gevestigd in Groningen, de stad waar ik met veel plezier de studie Sociale Geografie heb gevolgd en voltooid. In deze bruisende omgeving ben ik nu betrokken bij uitdagende projecten op het gebied van lokale democratische vernieuwing, Right to Challenge, burgerkracht, gebiedsgericht werken en overheidsparticipatie. Kijk voor inspiratie op mijn blog.

Hiervoor werkte ik zeven jaar in het Verenigd Koninkrijk. Als senior consultant voerde ik voor ministeries, gemeenten en maatschappelijke organisaties tal van participatie-, advies- en onderzoeksprojecten uit op het gebied van gezondheidszorg, het sociale domein, gemeentelijke diensten, energietransitie en duurzaamheid, daarbij gebruikmakend van een breed scala aan digitale en face-to-face methoden. Meer informatie over mijn ervaring vindt u hier.

Ingrid Prikken